METALNI NAMEŠTAJ
Preduzeće VIRGO osnovano je 23. 08. 1993. godine. Od samog početka metalni nameštaj je naš osnovni program. U našim pogonima proizvodimo sve vrste nameštaja za stambene i poslovne objekte a stolice i stolovi čine bazu naše proizvodnje.

Danas VIRGO nudi kompletan asortiman proizvoda koji ulaze u kategoriju metalni nameštaj. To podrazumeva kompletno opremanje enterijera, lokala, kafića, prodavnica, marketa...

 

Naravno, to ne bi bili u stanju da  ovih 17 godina koliko postojimo nismo širili proizvodne kapacitete preduzeća. VIRGO nameštaj sada u svom sastavu ima nekoliko novih pogona koji su usko povezani sa našom bazičnom proizvodnjom.

Profesionalni pogon za plastifikaciju našim klijentima daje mogućnost da odaberu boje po svojoj želji a sam metalni nameštaj dobija najtrajniju moguću vrstu zaštite.

 

Metalni nameštaj koji proizvodimo tapaciramo u našim objektima i time zaokružujemo kompletan proces proizvodnje.


A poslednjih godina preduzeće VIRGO specijalizovalo se i za proizvodnju nameštaja u kombinaciji metal - pločasti materijali (univer, medijapan). Precizna izrada i kvalitet ovog tipa nameštaja, i pored velike konkurencije, obezbedio nam je poslovnu saradnju sa velikim brojem renomiranih firmi. VIRGO metalni nameštaj nalazi se u objektima Telenora, Beogradske bankarske akademije, Doma za nezbrinutu decu u Sremčici... Kreveti na sprat, stolice, stolovi, fotelje, police, tende, sve sto moze da se uradi od metala, u ponudi je preduzeca VIRGO.
 
metalninamestaj.com Powered by Belgrade host & designed by BG Host Studio